Handgereedschap

kwb-logo. vakwinkel.com

kwb voor de DOE-HET-ZELVER en biedt een omvangrijk assortiment aan elektrisch gereedschap en handgereedschap en accessoires.

De DOE-HET-ZELVER verwacht van u, zijn specialist, betrouwbare kwaliteit, een grote selectie en goede productbeschikbaarheid. Met de kwb DOE-HET-ZELVER serie, voldoet kwb precies aan deze eisen.

Van vakmensen, monteurs en industrie professionals worden topprestaties en uitmuntende kwaliteit verwacht. De eisen die aan hun uitrusting worden gesteld, zijn even hoog. De kwb DOE-HET-ZELVER serie kan worden gebruikt bij machines van vele fabrikanten, voor elk machinetype en voor alle toepassingen.

image-1

Klingspor Kronenflex® doorslijp- en afbraamschijven zijn leverbaar in drievermogensklassenmet zes kleurcoderingen voor een snel overzicht over de belangrijkste toepassingen.

Producten voor universeel gebruik, ontworpen voor een bijzonder aantrekkelijke prijs-/kwaliteitsverhouding Geoptimaliseerde producten voor versschillende toepassingsgebieden. Zeer goede standtijd en slijpvermogen.Krachtige producten voor speciale toepassingen. Langste standtijd en slijpvermogen voor de resp. toepassing.

Scroll naar top